Print

Print


Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom lesgeven bij Hogeschool Saxion. Drie nieuwe vacatures online. Kijk snel en reageer via onderstaande links.

 

Docent archeologie: erfgoed en publieksbereik

Jouw belangrijkste expertisegebied is het onderwijs op het gebied van #erfgoed, in het bijzonder gericht op het actief betrekken van het publiek, specifieke maatschappelijke #doelgroepen en #schoolkinderen (erfgoededucatie) met aandacht voor inclusiviteit. Je geeft theoretische lessen en practica, en begeleidt, coacht en beoordeelt studenten op dit themagebied. Het heeft de voorkeur als je daarnaast ook didactische ervaring hebt, zodat je deze kunt inbrengen in ons onderwijs. Tenslotte zoeken we in het bijzonder iemand die ervaring heeft met digitale toepassingen rondom #publieksbereik en #erfgoededucatie.

Docent Archeologie: erfgoed en publieksbereik

 

Docent archeologie: (senior) KNA Prospector/ (senior) KNA archeoloog

Ben jij de (senior) KNA #Prospector en (senior) KNA Archeoloog Ma met ervaring in de #Nederlandse #archeologie? En kun je op een inspirerende manier onze studenten met de actuele (digitale) #technieken laten kennismaken?

Docent Archeologie; (senior) KNA prospector / (senior) KNA archeoloog

 

Docent archeologie: vondstmaterialen en periodes

Jouw belangrijkste expertisegebied is het onderwijs op het gebied van archeologische vondstmaterialen uit de #prehistorie#middeleeuwen en/of #nieuwetijd. Je geeft theoretische lessen en practica, en begeleidt, coacht en beoordeelt studenten op dit themagebied. Het heeft de voorkeur als je daarnaast ook ervaring hebt met #archeologisch #veldwerk, zodat je ook op dat vlak onderwijs kunt verzorgen. 

Docent Archeologie; vondstmaterialen en periodes

 

Werken bij Saxion | Hogeschool Saxion