Beste collega’s,

 Een wat luchtiger vraagstuk in deze donkere dagen. Ik heb jullie hulp nodig voor belangrijk onderzoek!

 Ik heb altijd het idee gehad dat je in grote lijnen van de muzieksmaak van een archeoloog zijn specialisme kunt afleiden. Dat vermoeden is echter volledig anekdotisch onderbouwd; als ik een langharige archeoloog in een Burzum T-shirt op een ijzertijd-opgraving zie lopen bevestigt dat misschien mijn bestaande beeld, maar zoals we allemaal weten betekent correlatie niet automatisch causatie. Tijd dus, om dit vraagstuk gestructureerd aan te pakken.

 Ik heb een korte enquête opgesteld (klik op de link), die in ongeveer een minuut te beantwoorden is, waarmee ik wil analyseren over er ook een causaal verband bestaat. De resultaten worden in artikelvorm gepubliceerd in een nog te bepalen tijdschrift. Voor minder dan de Ig Nobelprijs doen we het niet!

De enquête kan anoniem worden ingevuld, maar er is een prijs te winnen!

 Wie voor de prijs in aanmerking wil komen moet wel onderaan zijn e-mailadres achterlaten. E-mailadressen worden vertrouwelijk behandeld, dienen enkel voor de verloting van de prijs, en worden niet opgeslagen of voor andere doeleinden gebruikt.

Onder de inzenders wordt een exemplaar verloot van mijn binnenkort te verschijnen boek 'In de schaduw van Ararat'. Wie daar niet op zit te wachten kan als alternatief kiezen voor een boekenbon ter waarde van EUR 20,00, de verkoopprijs van het boek.
Alvast bedankt voor het invullen!

Met vriendelijke groet,

Yannick Raczynski-Henk

 Archeologie en muziek