Print

Print


Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) zoekt per 1 april 2020 een

Medewerker Bijzondere Collecties

Vacaturenr.: 19-553

Omvang: 20 uur

De werkzaamheden
Heeft u aantoonbare affiniteit met Zuidoost-Aziatische collecties en ruime ervaring met het ontsluiten van documentair erfgoed? We zoeken een enthousiaste medewerker die voor de ontsluiting van onze Zuidoost- Aziatische collecties ons team komt versterken. De werkzaamheden bestaan uit:

Profiel

Bij indiensttreding dient u een verklaring omtrent het gedrag (VOG) te overleggen.

Beschrijving organisatie
De Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) is een internationaal toonaangevende wetenschappelijke bibliotheek met collecties van wereldformaat en met geavanceerde diensten voor onderwijs en onderzoek. De UBL verzorgt de wetenschappelijke informatievoorziening als trusted partner in kennis voor onderzoekers, docenten en studenten. Wij creëren betrouwbare, duurzame en innovatieve diensten in samenwerking met andere vooraanstaande partijen in binnen- en buitenland. Wij staan wereldwijd bekend om onze bijzondere collecties, die naast hun rol voor onderwijs en onderzoek ook een belangrijke maatschappelijke en culturele functie hebben. De UBL is een veeleisende en inspirerende werkomgeving die vele kansen biedt  voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen.

Wij bieden
Een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar conform de cao Nederlandse Universiteiten, met bij goed functioneren mogelijk uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 1.992,- en maximaal € 2.770,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 6).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden.  Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%) en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met Matthijs Holwerda, hoofd Diensten Bijzondere Collecties, email [log in to unmask]
, telefoon 071 527 1464.

Solliciteren
Sollicitaties voorzien van het vacaturenummer en vergezeld van een motivatiebrief en cv, kunnen tot en met 15 december 2019 per e-mail worden gericht aan [log in to unmask]
.

De 1e ronde selectiegesprekken staat gepland op 16 januari 2020 en de 2e ronde op 21 januari 2020.

https://www.universiteitleiden.nl/vacatures/2019/q4/19-553-medewerker-bijzondere-collecties


NEDBIB-L discussion list for information professionals

Snel aan- of afmelden? Zie de NEDIB website
Website: http://nedbib.reuser.biz
Moderator: arno hp reuser. nedbib.reuser.biz