Print

Print


Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) zoekt per direct een 

Vakreferent voor de domeinen Kunstgeschiedenis, Film- en Literatuurwetenschap en Franse Taal en Cultuur (0,8 fte)

Vacaturenr: 19-109


De werkzaamheden

De afdeling Faculty Liaison & Diensten zoekt een nieuwe vakreferent die een brug vormt tussen de UBL en medewerkers en studenten van de opleidingen Kunstgeschiedenis, Film- en Literatuurwetenschap en Franse taal en cultuur. De vakreferent treedt op als partner voor onderzoekers en docenten en draagt zorg voor de collectievorming en  cursussen  informatievaardigheid voor bovengenoemde domeinen. U werkt vanuit uw deskundigheid en met een innovatieve instelling nauw samen met collega-vakreferenten en specialisten van de UBL op het gebied van bijvoorbeeld datamanagement en Open Access. Tot uw werkzaamheden behoren:

Uw profiel

Onze organisatie

De Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) is een internationaal toonaangevende wetenschappelijke bibliotheek met collecties van wereldformaat en met geavanceerde diensten voor onderwijs en onderzoek. De UBL verzorgt de wetenschappelijke informatievoorziening als trusted partner in kennis voor onderzoekers, docenten en studenten. Wij creëren betrouwbare, duurzame en innovatieve diensten in samenwerking met andere vooraanstaande partijen in binnen- en buitenland. Wij staan wereldwijd bekend om onze bijzondere collecties, die naast hun rol voor onderwijs en onderzoek ook een belangrijke maatschappelijke en culturele functie hebben. De UBL is een veeleisende en inspirerende werkomgeving die vele kansen biedt  voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen. Zie voor meer informatie https://www.bibliotheek.universiteitleiden.nl/

Wij bieden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar, met bij goed functioneren mogelijk uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 4274,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10). 

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden.  Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%) en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Diversiteit

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie 

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u  contact opnemen met Hetty Verhagen, hoofd Faculty Liaison & Diensten, [log in to unmask], telefoon 071-527 6338).

Solliciteren

Mail uw motivatiebrief, voorzien van het vacaturenummer en vergezeld van uw cv, tot en met 17 maart 2019 naar: [log in to unmask].

https://www.universiteitleiden.nl/vacatures/2019/q1/19-109-vakreferent-kunst-film-literatuur

+----------------------------------------------------- | Verzonden via NEDBIB-L http://nedbib.reuser.biz voor informatie +-----------------------------------------------------