Print

Print


Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) zoekt per direct een

Informatiespecialist 2 (0.7 fte)

Vacaturenr.: 19-108

De werkzaamheden

Bent u een informatiespecialist bij wie de bibliotheekgebruiker op de eerste plaats komt? Vindt u het beantwoorden van lastige vragen van aan de digitale balie uitdagend en wilt u dat alle gebruikers van de bibliotheek naar tevredenheid worden geholpen? Heeft u ervaring met onderwijs in informatievaardigheid en deinst u niet terug voor het lesgeven aan Engelstalige studenten? Dan heeft de Universiteit Leiden voor u een geschikte baan binnen de nieuwe afdeling Publieksdiensten. Tot de taken behoren:

 *  Vragen van gebruikers beantwoorden via de digitale balie (Stel een vraag);
 *  Verzorgen van klassikaal onderwijs en bijdragen aan digitale cursussen;
 *  Bijdragen aan de kwaliteitsverbetering van de (digitale) diensten van de afdeling;
 *  Afhandelen van klachten volgens de klachtenprocedure;
 *  Onderhouden en doelgericht inzetten van het klantenpanel van de bibliotheek;
 *  Op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het informatieveld met het oog op mogelijke toepassingen in de bibliotheek en het doen van voorstellen over mogelijke toepassingen.

Uw profiel

 *  Bibliotheek/media/informatie opleiding op Hbo-niveau;
 *  Ervaring met onderwijs in informatievaardigheid;
 *  Een innovatieve instelling;
 *  Communicatief, klantgericht, flexibel;
 *  Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels.

Onze organisatie

De Universitaire Bibliotheken Leiden (UBL) is een internationaal toonaangevende wetenschappelijke bibliotheek met collecties van wereldformaat en met geavanceerde diensten voor onderwijs en onderzoek. De UBL verzorgt de wetenschappelijke informatievoorziening als trusted partner in kennis voor onderzoekers, docenten en studenten. Wij creëren betrouwbare, duurzame en innovatieve diensten in samenwerking met andere vooraanstaande partijen in binnen- en buitenland. Wij staan wereldwijd bekend om onze bijzondere collecties, die naast hun rol voor onderwijs en onderzoek ook een belangrijke maatschappelijke en culturele functie hebben. De UBL is een veeleisende en inspirerende werkomgeving die vele kansen biedt voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen.

Zie voor meer informatie https://www.bibliotheek.universiteitleiden.nl

Wij bieden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar, met bij goed functioneren mogelijk uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal €3.445.-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 8).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%) en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl<http://www.werkenbij.leidenuniv.nl/>.

Diversiteit

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kunt u contact opnemen met Anneke Dirkx, hoofd van de afdeling Publieksdiensten via 071-5271560<tel:071-5271560> of [log in to unmask]<mailto:[log in to unmask]>

Solliciteren

Mail uw motivatiebrief, voorzien van het vacaturenummer en vergezeld van uw cv, tot en met 17 maart 2019 naar [log in to unmask]<mailto:[log in to unmask]>


https://www.universiteitleiden.nl/vacatures/2019/q1/19-108-informatiespecialist-2-ubl

+-----------------------------------------------------
| Verzonden via NEDBIB-L
 http://nedbib.reuser.biz voor informatie
+-----------------------------------------------------