LISTSERV mailing list manager LISTSERV 16.0

Help for BIOMEDBIB Home Page


BIOMEDBIB Home Page

BIOMEDBIB Home Page


BIOMEDBIB@LIST.ECOMPASS.NL

LISTSERV Archives

LISTSERV Archives

BIOMEDBIB

Discussielijst KNVI-BMI

BIOMEDBIB is een besloten discussielijst en heeft tot doel de uitwisseling van informatie en ervaring tussen de leden van de afdeling Biomedische Informatie (BMI) van de KNVI te bevorderen.

Deze discussielijst is een van de communicatiemiddelen van de BMI. De andere middelen t.b.v. het onderhouden van de beroepsmatige communicatie zijn: de website BMI-online.nl, onze sociale media-kanalen (facebook, LinkedIn), de bijdragen op de verenigingspagina's in de InformatieProfessional en de ledenvergaderingen.

BIOMEDBIB heeft geen moderator of redacteur. Deze lijst is uitsluitend bedoeld voor PROFESSIONELE communicatie; persoonlijk en commercieel berichtenverkeer wordt niet op prijs gesteld.

Wanneer u zich aanmeldt voor de mailinglijst, hetzij door een mail aan de beheerders of doordat u zich aanmeldt via deze site, geeft u actief aan dat u zich aanmeldt voor deze mailinglijst en stemt u in met de verwerking van uw persoonsgegevens ten behoeve van de mailinglijst op deze site. U kunt ten alle tijde op deze site zelf uw persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen.

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij persoonsgegevens. BMI is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van informatieprofessionals. Voor ons privacybeleid verwijzen wij daarom naar de privacyverklaring die op de website van de KNVI gepubliceerd staat. Hierin informeren wij u over hoe wij met persoonsgegevens omgaan.

De mailinglijsten worden beheerd op het E-compass-platform (Je kunt hier hun bijgewerkte privacybeleid bekijken).

Login Required

Login Required


Options

Log In

Log In

Get Password

Get Password


Subscribe or Unsubscribe

Subscribe or UnsubscribeLIST.ECOMPASS.NL

CataList Email List Search Powered by the LISTSERV Email List Manager